Jedna od najpoznatijih maksima književnosti jeste da se piše o poznatome. Ono što znamo, što smo iskusili i možemo vjerno prenijeti našim čitateljima. Ali zašto stati tu? Jer mašta… mašta stvara svjetove, mašta ih razara i sve to pod vještim perom, bilo to onim digitalnim ili staromodnim, ljudi koji nam dočaravaju široki spektar emocija.

Ono o čemu možete pisati je gotovo beskonačno! Koliko postoji žanrova i podžanrova, toliko i više postoji mogućnosti za potencijalnog pisca, čak i dalje od svakodnevnih stvari koje u nama probude želju za pisanjem. Teme se pronalaze i u najmanjem motivu, perspektivi ili premisi jednog djela. Nađe se jedna rečenica koja vas zadivi svojom dubinom, citat koji vas je nasmijao i pomislili ste “to je zaista tako”. To su slatki mali momenti koji čine početak nečega većeg pa i vašeg potencijalnog teksta.

Za objavljivanje originalnih priča ili za informacije kako postati bloger/ica, pošaljite e-mail na objavi@narativa.com. Autori ili izdavači koji bi htjeli predstaviti novo izdanje, kontaktirajte nas na info@narativa.com.

Kod slanja tekstova, ne zaboravite navesti svoje ime i prezime u dokumentu koji šaljete kako bismo lakše vodili evidenciju i brže objavili vaše radove. Isto se odnosi na pravilno formatiranje teksta i gramatičku ispravnost. Što je tekst spremniji za finalnu objavu, to će se i prije pojaviti na Narativi.

Možda se pitate što je materijal za Narativu? Postoji kategorija za svakoga, ili gotovo svakoga, više o tome u pravilima. Zato… naoštrite svoje vještine, olovke i stavite priču na papir. Prelistajte često postavljana pitanja za dodatne informacije.

Čitajte, stvarajte i objavite svoje radove, upravo ovdje na Narativi.

Dobraknjiganemakraja