Cilj Narative je stvoriti platformu za pisce, čitatelje i umjetnike svih uzrasta.

Prvobitna je zamisao bazirati se samo na književnost, ali je u međuvremenu cilj postao opsežniji, obuhvaćajući umjetnost kao takvu gdje je jedini kriterij da sadrži neku vrstu naracije – radnju sa svojim početkom i krajem.

Pripovijedanje se nalazi u svakom pogledu umjetnosti, od očigledno pisanih djela, pjesama i cijelih konceptualnih albuma do fotografija koje ponekad najviše govore.

Dugoročni cilj Narative je objavljivanje originalnih kratkih priča, prvenstveno neobjavljenih autora i promocija mladih autora. Na još duže staze, plan je objaviti i e-knjigu, svojevrsnu zbirku najboljih/najčitanijih objavljenih kratkih priča.

Sve uratke objavljene na Narativi podijelit ćemo sa svijetom putem društvenih medija, a time i vaš uspjeh. No, Narativa nije samo za autore, i vjerni čitatelji imat će svojih beneficija kako se čitanost bude povećavala (čitaj: nagradne igre sa vrlo zanimljivim nagradama).

I TAKO JE ROĐENA MISAO.

Na ovim stranicama nadam se okupiti zaljubljenike u knjigu i više od toga – sve vrste umjetnosti. Sigurna sam da postoje ljudi koji mogu ponuditi odlične savjete autorima u nastajanju, i ako želite biti objavljeni u zajednici koja je tu da vas ohrabri u sljedećem koraku ili tražite konstruktivnu kritiku, tu smo da vam pomognemo.

Više informacija kako postati dio zajednice potražite ovdje.

 

Dijana, urednica Narativa.com