Traži se prijatelj!

Traži se prijatelj! Prijatelj koji će se družiti i s vremena na vrijeme slušati o problemima. Traži se prijatelj koji me neće prodati za šaku laži i pokoju igru “pokvarenog telefona”. Traži se prijatelj koji će vjerovati, koji će uzvratiti dano povjerenje i koji neće izdati čim mu se ukaže prilika!

Traži se prijatelj koji neće posustati nakon pada, jednog, dva, pet, koji neće posustati nakon nekoliko poraza. Traži se prijatelj koji će dati oslonac u životu, pod uvjetom da mu isti bude uzvraćen kada zatreba. Traži se prijatelj kojemu neće biti problem pričati satima na mobitelu, Facebooku ili Skypeu, koji će uvijek biti dostupan kada ga trebaš! Traži se prijatelj, samo da bude uz mene, da mi pruži potporu i pomogne u teškim trenucima.

Traži se prijatelj! Ima li koga? Bilo tko?! Traži se prijatelj, koji će sa mnom ispijati cedevitu, kavu, pivo… Traži se prijatelj kojemu neće biti problem napraviti uslugu, a ne dobiti ništa zauzvrat. Traži se prijatelj koji će udijeliti zagrljaj kada je teško, ili pak u trenucima sreće.

Traži se prijatelj koji će znati čuvati tajne čak i ako se nađe u iskušenju. Traži se prijatelj koji će se zabavljati sa mnom, koji će naći način kako popraviti ili uljepšati dan. Traži se prijatelj, pod uvjetom da mu sve ovo gore navedeno bude uzvraćeno, ima li koga? Ima li itko zainteresiran?! Postoje li još pošteni i pravi prijatelji? Traži se prijatelj.


AUTORICA: Mirta Kustec

  • Facebook
%d blogeri kao ovaj: